sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Baaritanssahtelua

Eilen illalla kaveri sai suostuteltua mut lähtemään kanssaan baariin. Mua vähän väsytti ja maanantaina vanha kaveri ehkä tulee tänne ja lähetään baariin niin mietin että en ehkä viitti. Mut kuitenki puhuttiin ympäri ja lähdin - ja kyllä kannatti! :D Aloteltiin meillä mm. mustikkashoteilla, sitten mentiin baariin. Ihan muutama muukin oli menossa just samaan paikkaan, meinaan jonotettiin ulkona puol tuntia! Oli kova tuuli ja vielä vettä tihuutti niin jee. Porukkaa pääs jonon ohi ja välillä koko jono vaan seiso, ketään ei päästetty sisään ja sit välillä muutama kerrallaan. Liekkö narikalla ollu sit niin ruuhka että oli kivempi antaa ihmisten odottaa ulkona... 

Baarissa juotiin yhet juomat ja sit tanssittiin ja bailattiin. Ja tanssittiin. Ja bailattiin. Koko ilta! Siellä oli aivan helvetisti porukkaa ja oli iha sairaan kuuma. Mutta voi että me tanssittiin vaan, oli niiiin hauskaa! :)
Mulla oli jalassa (ekaa kertaa) mun ihanat pitsikorkkarit. <3 Ja niihin tosi hyvin sopiva sellanen pitsimäinen paita. Lasinsirut tuntu aika ikävästi kenkien pohjien läpi. Mut eipä ne pahemmin menoo haitannu. :D Vähän kyl oli loppuillasta jalat kipeet ku 10 cm koroilla bailannu hurjasti monta tuntia. Mut mitäs me pienistä!

Oltiin lähdössä pois vähän kolmen jälkeen ja jonotettiin narikasta takkeja jotain 20 minuuttia... Ihme sähellystä niiden järkkäreiden touhu siinä, kun antaa sen narikkalapun niin ne ei tiedä missä se numero on vaan ettiivät joka puolelta - hirveesti hyötyä tommsoesta systeemistä? Ja hyvin epämääräsessä järjestyksessä ottivat niitä narikkalappuja asiakkailta.

Mut ei tommoset pienet jutut haittaa kun ilta muuten oli niin huippuhauska! Ja en ollu humalassa. (Itse asiassa eilen tajusin että oon tasan kerran ollu oikeesti humalassa baarissa, aina muullon vaan vähäsen tai kokonaan selvä. :D) Baarireissu vei rahaa 15,5 e (5 e sisään, 3 e narikka ja 7,5 e juoma) ja löysin narikan edestä 2 e eli omaa rahaa meni 13,5 e. Ei baarissa tartte aina juoda itteensä känniin ja käyttää hirveesti rahaa. Näin oli oikein hyvä. Vettä tuli juotua kun oli niin kuuma. :D

Oli tosi tosi hauska ilta. Puhuttiin kaverin kanssa että tarttee ottaa tavaks tuo että käydään useemmin tanssimassa, niin hauskaa oli! ;)

Sit vielä yks tän hetken parhaista tanssibiiseistä (joka on muutenkin niin hyvä että saa automatkoilla mut säätää volumenappulaa):


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti