torstai 2. joulukuuta 2010

Ahdistus

Day Seven: Four turn offs

1. Sotkuisuus. En tykkää sotkusista miehistä jotka ei siivoo omia jälkiään(kään). Kämppä ei saa näyttää siltä kun imuri ois nähty siellä viimeks vuonna nakki ja muusi.
2. Ei käytöstapoja
3. Liian epäsiisti ulkoasu
4.Se jos ei oo mitään mielipiteitä/sanottavaa yhtään mihinkään. Se on vaan niin ärsyttävää, ihmisellä pitää olla mielipiteitä!


Olipa ihanaa nukkua tänään pitkään! Tai no ekan kerran heräsin jo vähän viiden jälkeen aura-auton ääniin, sit pistin korvatulpat korviin kun tiesin että ton naapuritalon rakennustyömaalta alkaa kuitenkin kuulua ääniä klo 7 ja heräisin siihen seuraavaks. Sain sitten nukuttua päälle kymmeneen. :)
Muuten oliki sit vähä ikävä päivä. Kun tulin koulusta nii iski kauhee ahistus. :S Ei huvittanu tehä mitään, kaikki ärsytti, en jaksanu tehä mitää, itketti vaa... Makasin useemman tunnin sohvalla vaa telkkaria tuijottaen. Jotenki sain raahattua itteni lenkille mut ei siitäkää sit tullu mitään... Se oli varmaa aika surullisen näköstä laahustamista. Yritin kävellä välillä reippaasti ja jopa hölkätä tai jtn mutta sitten kohta taas laahustin hitaasti  hädin tuskin jalkojani nostaen vaa tuijottaen eteenpäin...
Mut joo. Mä vaan oon joskus tämmönen.
 


Miten musta tuntuu että selitän joka päivä säästä? Nimittäin tässä tulee taas. :) Tänään päivällä oli ihana kuulas talvinen pakkasilma. Aurinko paisto, maassa oli yön aikana tullutta tuoretta lunta ja mikä parasta - ei tuullu! Just sellanen talvi-ilma jota RAKASTAN. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti