torstai 16. joulukuuta 2010

Neulepuikkojen kilinää

Huhuh olipahan päivä. :D Koulun jälkeen kun tulin kotiin niin aloin heti neulomaan (oon tällä viikolla kolmen päivän aikana neulonu molemman jalan villasukat oikeestaa kantapäistä eteenpäin - pikkasen  meinas kiire tulla). Sitten piti lähtee siskoa vastaan linja-autoasemalle. Olin siellä kymmenen minuuttia etuajassa ja bussi oli 20 min myöhässä - oottelin siis yhteensä puol tuntia. Oli suoraan sanottuna iha pirun kylmä. Seisoskelin kyllä sisätiloissa suurimman osan ajasta sisätiloissa mutta siinä vieressä ovi kävi koko ajan. (Liukuovissa luki sisäpuolella "hätätilanteessa avaa ovet sivuille" ja vielä nuolet havainnollistamassa suuntaa. Miksi, oi miksi?! Miten pässi pitäis olla että kiskos niitä liukuovia toisiaan vasten? :D) Sitten siskon kanssa treffattiin äiti, lähdettiin pitsalle ja mulle tuli huono olo kun se pitsa oli _iso_ ja söin sen ihan kokonaan. Eipä oo muuta tarvinnu tänää syödä, vieläki ihan täys olo ja tuosta kuitenkin jo useempi tunti! Sitten takas kotiin neulomaan. :D Äiti ja sisko lähti omaan menoonsa ja minä vaan neuloin. Välissä soitti kaverikin ja lörpöteltiin sitten kaikesta mahdollisesta reilu puol tuntia, jonka jälkeen jatkoin neulomista. :D Mutta sain kuin sainkin sukat valmiiksi - juuri ajoissa vaikkakin ihan viime tipassa!
 
Sitten alkoi kullan synttäri- ja joululahjojen paketointi. Miten ihmeessä on mahdollista, että kaapissa on kolmea erilaista ei-jouluista lahjapaperia joista KAIKISTA on jäljellä  liian kapea pätkä paperia?? (Ja se oli vielä kaikissa samanlevynen about 10 cm tarkkuudella... o_O) Ja kello on varttia vaille yheksän eli ei toivookaan että ehtisin kauppaan... Eipä saanu muru synttärilahjan ympärille vaaleenpunasta kukkapaperia vaan jouluista nallepaperia. :D Sitten piti vielä pakata (=kantaa sohvalle kasa tavaraa jotka huomenna tungen kiireessä reppuun just ennen ku lähen juoksee junalle) vähä siistiä paikkoja yms. pientä puuhailua. Huomenna on vähintään yhtä toiminnantäyteinen aamupäivä luvassa... =D

Nyt kun monena päivänä ei oo tuullu niin puitten oksille on ehtiny kertymään paksu kuura-/lumikerros. Kaikki puut on ihan valkeita, ja niin sanoinkuvaamattoman uskomattoman kauniita! Rakastan Suomen luontoa. <3 =) Jos mulla olis kamera (kännykän kameralla ei kovinkaan kummosiin kuviin pysty...) niin nyt olis kyllä täydellinen aika talvesta mennä ulos kuvailemaan. Ulkona on ihana kävellä kun ympärillä on nii kaunista. En mä osaa ees selittää sitä miten kaunista mun mielestä nyt on! Jaksan vaan aina ihmetellä tätä Suomen luonnon kauneutta. =)
www.yle.fi    
www.weheartit.com
www.weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti