maanantai 24. lokakuuta 2011

Yskii, yskii ja yskii...

Mulla on ihan hirvee yskä. Ja vielä nuhan alkua pukkaa tähän päälle. Yskä alko jo Saksassa mutt aon menny vaan pahemmaks, eilen illalla oli toinen sierain ihan tukossa ja tänänki välillä on ollu nenä tukossa ja nenäliinojakin kuluu... Mut tää yskä on hirveintä. Kun kurkkua kutittaa niin että on pakko yskiä mutta kun se yskiminen ei auta ollenkaan. Kylmän tai kuuman juominen ei auta, kurkkupastillit ei auta, apteekista hakemani yskänlääke ei auta. Välillä tulee sellasia yskänpuuskia että yskin niin käsittämättömän kovaa käpertyen mytyks ja kyyneleet valuu ja tuntuu että tukehdun kohta ja oikeesti sattuu. Yskä mee pois! (Nenän tukkosuuteen apteekin toinen lääke kyllä onneks on auttanu ainaki tähän asti.) Nyt tosiaan hain apteekista (joka on melkein vastapäätä :D) lääkettä jo nyt, töissä kun en pahemmin voi yskiä ja eipä tää muutenkaan mukavaa oo.

Mulla oli tänään vapaapäivä, samoin on huomenna ja keskiviikkona. Tänään siivosin koko asunnon ja jaksoin ihan pölyjäkin pyyhkiä jopa kirjahyllyn päältä. Ikuisuusprojektina (eli siis alotusta vaille valmis) on ollu myös auton siivoominen. Siellä oli lattioilla hirveesti kuivuneita lehtiä ja muissa paikoissa pölyä... Tänään sain sit senkin tehtyä! :) Paljon mukavampaa kun nyt on sisältä puhdas auto. Ihan siivouksen lopussa kun kuuntelin musiikkia auton stereoista muutaman minuutin nii autosta loppu sit akku... Noh ONNEKS anoppi tulee auttamaan huomenna ohikulkumatkallaan ja saan autoon virtaa. :) Tarkotuksena on ollu että ennen talven tuloo autoon hankitaan uus akku, joten huomenna varmaankin teen sen, samalla vois vaihtaa talvirenkaat.

Tästä sairastelusta huolimatta oon siis saanu jotain aikaseks. =) Toivottavasti huomenna ehtisin levätäkin ja toivottavasti saisin yöllä nukuttua välillä yskimisen lomassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti