lauantai 19. marraskuuta 2011

Pain

Miks mulla on näin paha olla. Miks mun pitää itkee joka ilta. Miks mä oon niin yksin. Miks mä en voi olla onnellinen. Miks mun pitää tuntee tätä tuskaa. Mitä mulle tapahtuu. Millon tää helpottaa. Millon mä en enää vaan jaksa.

Miks mun ei voi vaan olla hyvä olla?

3 kommenttia:

  1. Mikä sua itkettää?

    VastaaPoista
  2. Kannattaa avautua jollekin (vaikka netissä sitten, jos ei muuten onnistu), se auttaa yleensä ♥

    VastaaPoista
  3. Jonna: Parisuhteessa ollu jonkun aikaa vähän hankalaa, ja välimatka rasittaa aivan helvetisti. On oikeesti todella hankalaa kun ei voi jutella kasvotusten, ja kaikki ongelmat patoutuu jotenkin suuremmiks. Sen lisäks oon ollu tosi yksinäinen enkä oo jaksanu tehä oikeestaan mitään töissä käynnin lisäks, en vaan oo pystyny.

    Nanna: Mun on jotenkin vaan tosi hankala puhua ongelmistani, on ollu aina, sulkeudun mielummin ja haudon kaikkia asioita sisälläni. Tiedän, se ei ole hyvä tapa. Jos tästä pahenee niin jossain vaiheessa mun täytyy hakea apua, pelkään että koska tulee se hetki kun en vaan enää jaksa.

    Nyt on kuitenkin muutama päivä menny jo paljon paremmmin. Yks ilta huomasin että kävelin kämpässä oikein ilosesti ja ihan oikeesti hymyilin. Voi että se tuntu hyvältä, pitkästä aikaa! Ja mikä ihaninta, mies tulee huomenna Suomeen. Kyllä kaikki vielä kääntyy hyväks. :)

    VastaaPoista