maanantai 15. marraskuuta 2010

Sain blogin aikaiseksi!

Jokin aika sitten innostuin lukemaan blogeja, ja tottakai ajatus johti tahtoo-tahtoo! -refleksiin, eli näinpä minäkin päädyin kirjoittamaan ihan ikiomaa blogia. Olen aina tykännyt kirjoittaa ajatuksiani ja päiväkirja on kuin ystävä minulle vaikka en sitä niin usein enää kirjoitakaan. Jonkun aikaa pohdiskelin että mistä kirjoittaisin blogissani. Päädyin lopputulokseen, että en voi luokitella blogiani muotiblogiksi, käsityöblogiksi enkä oikein miksikään muuksikaan. Aion kirjoitella omasta elämästäni, ajatuksistani ja kaikesta mitä milloinkin mieleen juolahtaa. Olkoon tämä sitten vain mun blogi. :)

Yksi asia joka viivytti minua blogin hankkimisessa, oli nimen puuttuminen. Onko mikään vaikeampaa kuin keksiä nimi äidinkielen esseelle, novellille, runolle tai blogille?! Lopulta blogini nimeksi valikoitui Nougatperhonen. Nimen taustalla ei sen kummempaa tarinaa ole, tykkään paljon nougatsuklaasta ja perhoset ovat kauniita.

Kirjoituksia tulee mitä luultavimmin hyvin säännöllisen epäsäännöllisesti. Toivon saavani blogilleni lukijoita, jotka jaksavat kiinnostua ja kommentoida. :)

2 kommenttia:

  1. Hei, kiva saada vihdoinkin lukija blogilleni! :) Oot itekki just alottanu bloggauksen, ja luinkin just kaikki postauksesi. Meillä on aika samanlainen tyyli kirjoittaa blogia ihan vain omasta elämästä ja ajatuksista. Pakko ryhtyä lukijaksi :D

    VastaaPoista
  2. Ajattelin kuule aika samalla tavalla sun blogia lukiessa :D Kiva itsekin saada lukijoita mukaan, kannustaa myös kirjotitamaan :)

    VastaaPoista