sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

What's new?

Mitäs mulle on viime aikoina tapahtunu? Elämä on ollu aika tavallista, töitä, kotia ja kullan kanssa oleilua. Mutta se on kivaa elämää. :)

Eilen oli melko sateinen päivä ja alkuviikollekin sääennuste näyttää sadetta... Olin kuitenkin eilen töissä 8 h ja tänään 6 h. Meillä lopetti yks työntekijä eli nyt saa tehdä joskus pidempiä päiviä ja se sopii mulle paremmin kun hyvin! Toivottavasti sateet olis nopeesti ohi meneviä kuurosateita niin saisin olla töissä.

Rakastan auringonottoo ja kesäisin haluaisin ruskettua ja olla ruskeempi ku talvella (jollon oon suunnilleen valkee ku lakana :D) ja vähän ehdin muutaman auringonottokerran aikana ruskettuakin. :) Pari päivää sitten ostin itseruskettavaa, sellasta suihkutettavaa ja nyt oon vähän raidallinen. :D En oo aiemmin uskaltanu mitään sellasia itseruskettavia käyttää ku pelkään just sitä et se ei kuitenkaan tuu tasasesti ja musta tulee ihan laikukas. Noh onneks käsivarret on hyvät, nehän mulla töissä näkyy ja nyt on kyllä kelit ollu sellasia että pitkät housut on pitäny olla jalassa eli ei jalat näy. Huomenna käyn ostaa voidemaista itseruskettavaa niin saan vähän paikkailla jälkiä, toi suihkutettava on ihan hyvä selkään ku sinne ei saa käsin levitettyä ja käsivarsiin, niihin sitä on helppo suihkuttaa tasasesti toisin ku jonneki takareisiin. Ja ei, en halua mitään sellasta luonnottoman näköstä superruskeeta lopputulosta, haluan noista ainoostaan sellasen sopivan kesäisen päivetyksen auringon apuna. :)

Huomenna on teoriakoe. Se on aamulla klo 8.30, joudun lähtee bussiin jo ennen kaheksaa ja sitten jää vielä kävelymatkaakin ihan kivasti... Toivottavasti menee hyvin! Oon netissä harjotellu jonkun verran ja ihan hyvin on tuntunu menevän niin jospa sit huomennakin. :) Osa niistä kuvista on tosi vittumaisia, pitää miljoona asiaa huomioida tosi nopeesti ja jossain puskassa kuvan reunassa tosi pienenä onkin sivutiellä joku liikennemerkki joka muuttaa koko tilanteen. Tai sit jonkun auton takaa jalankulkijan pää vähäsen näkyy eli se onkin tulossa suojatielle ja pitää väistäää. Pirulaut en usko että ykskään autokoulun opettajakaan sais nollavirheillä läpi. Niin ja kirjalliset, nekin on tosi ristiriitasia ja monitulkintaisia. Ja vain yksi vaihtoehto on oikein mutta joskus kakskin vois olla oikein, riippuen siitä miten sen nyt ajattelee. Mistä hitosta mä tiedän miten sen kysymyksen laatija sen on ajatellu?? No ei se mitään, eipä tuo tartte tehä ku kerran elämässä (hope so) ja on niissä joitakin äärimmäisen koomisiakin kysymyksiä., kuten "Pakettiauto kiilaa eteesi, miten toimit?" No tietenkin "Sopivan paikan tullen ohitan hänet ja kiilaan vuorostani hänen eteensä"! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti