maanantai 10. tammikuuta 2011

Talvikuvia

Niinkun joku päivä jo kerroin, niin joululomalla kävin ulkona kuvailemassa kaunista ja lumista talvista luontoa. Tässäpä siis muutamia kuvia. :)
 



Tänä keväänä olis tarkotus saada ajokortti, ja nyt se asia on edistyny jo sen verran että puhuttii iskän kanssa siitä. :D Eli siis ratkesi suurin ongelma sen suhteen, eli isä lupasi maksaa mulle ajokortin hankkimisen. <3 Nyt pitäis ratkasta että menenkö autokouluun vai opettaako iskä mut ajamaan opetusluvalla. Opetusluvalla ajokortti tulis maksamaan murto-osan siitä mitä autokoulussa, mutta mua arveluttaa iskän autolla ajaminen. Iskä on niiiin tarkka autostaan, (äitikään ei oo saanu ajaa sillä ku kerran) että vähä mietin miten kovaa kritiikkiä ja huomauttelemmista ja neuvomista tulee koko ajan. Oon autolla siis ajanu ennenkin tosin. :) Meillä on maalla peltoauto jolla ajellaan kesällä pellolla ja talvella jäällä (tänä talvena ei oo vielä päässy jäälle kun tuli niin aikaseen paljon lunta ja traktorilla ei oo uskaltanu mennä). Mut siinä autossa on se vika että se ei oo takaveto! Ei sillä voi tehä mitään hauskaa! :D Alkusyksystä ajoin poikaystävän takavetosella autolla ja oh boy was that fun! :D Oon vähä tällanen huimapää ja jos liikenteessä tulee kullan kyydissä risteyksissä vähä sivuluisua niin hihkun innoissani mukana. (Tästä ei tarvitse säikähtää poikaystäväni olevan hullu hurjapää -kuski, hän on erittäin hyvä kuski eikä ota liikenteessä turhia riskejä ja huomioi temppuillessaan muun liikenteen. :)) Mutta takaisin aiheeseen eli ajokortin hankkimiseen. :D Isän autolla ajamaan opetteleminen arveluttaa siksi, että peltoautolla ajaessakin iskä on tosi tarkka miten esim. vaihde vaihdetaan ja kaikki muut temput tehdään just oikein, ja jos se on niin tarkkaa viiskymppiä maksaneella peltoautolla niin entä sitte omalla Volvolla?! Ja lisäks ajokortti pitäis saada hankittua ennen täältä pois muuttamista (tosin muuton ajankohta on vielä äärimmäisen epäselvä...) niin vois tulla aika kiire kun en iskää läheskään joka viikonloppu edes näe, autokoulussa pystyn helposti käymään täällä lähestulkoon minä päivänä tahansa. Mutta on tässä vielä aikaa pohtia tuota asiaa. :)

Kokeilin äitin piikkimattoa ja kylläpä tuntu hyvälle! Kävin siihen ensin makaamaan paita päällä ja ei tuntunut oikein mitään, mutta ilman paitaa piikit tuntuivat selkää vasten hyviltä, jotenkin kuumilta. Makoiltuani jonkun aikaa katoin selkää peilistä, ja olihan tuo vielä pitkään aika komian punainen! Mutta tuntui kyllä aika kivalta, pitää huomenna uudestaan makoilla piikkien päällä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti