maanantai 16. tammikuuta 2012

Kirpparilöytöjä

Viime viikolla käytiin muutaman työkaverin kanssa kirpparikierroksella. Yhdellä oli iltavuoro, joten ei ehditty käymään kaikilla niillä kirppareilla, joilla oltais haluttu. Suunnitelmissa on siis tehdä toistekin kirpparikierros mutta siten, että kaikilla meilla on vapaapäivä eli koko päivä aikaa!



Neljä pientä kuvioitua ja neljä isompaa mustaa lautasta, yhteensä 6 e. Nuo on tosi kivat vaikkapa vieraiden aikaan, tai sitten jos muuten vaan haluaa syödä vähän hienommin.
Tykkään älyttömästi tuosta ornamenttikuviosta!

Löysin lautasiin sopivat kupit, yhteensä 4 e.

Jäätelökipot! 1 e/kpl. Viimeks kun miehen kanssa syötiin jäätelöä niin harmittelin ettei meillä ole kunnollisia jäätelökippoja vaan syödään jätski ihan tavallisilta syviltä lautasilta, ja nyt löyty noi. Toisella kirpparilla oli noita läpinäkyvinä.

Yks lemppareimmista ostoksista, violetti kirjekuorilaukku. :) (6 e) Tuossa on myös pitkä olkahihna. Kiva väripilkku vaikkapa mustien vaatteiden kanssa!
Ostin myös kasan vaatteita mutta niitä en kuvaillut. Ihastuin erityisesti yhteen hopeiseen bilemekkoon (6 e) sekä mustiin reisitaskuhousuihin jollaisia joskus etsin mutta luovutin koska en löytänyt (0,5 e!!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti