tiistai 31. tammikuuta 2012

Uimassa

Tulin eilen kotiseudulleni pienelle yllätyskäynnille siskon syntymäpäivän takia. Tai no yllätys se oli ainoastaan siskolle, kun tämä luuli tulevansa koulusta tyhjään kotiin mutta lempi-isosisko (hän on keskimmäinen eli oon hänen ainoo isosisko niin parasta ollakin lempi-isosisko... :D) olikin eteisessä vastassa. Oli mukavaa nähdä siskon yllättyvän ja olevan oikeasti iloinen tulostani. :) Tiedän hänen ikävöivän minua. Mielelläni kävisin täällä useamminkin, mutta meno-paluu junalla maksaa yli 100 e, ja siihen vielä mahdollisesti kaksi bussimatkaa päälle. Eli matkustaminen kestä, ja onhan se vähän ikävää matkustaa yhteensä 9 h yhden yön takia... Nyt olen kaksi yötä, mutta joudun lähtemään aikaiseen huomenaamulla. Viikonloppuna olisi kivempi tulla kun viikolla siskot on koulussa, ehtisin viettää heidän kanssaan enemmän aikaa, mutta mulla kun on viikonloput aina töitä. Toki työvuoroja voi toivoa. Ja haluaisin tosiaankin viettää täällä aina pidemmän aikaa kerrallaan.

Käytiin yhdessä uimassa ja voi että se oli kivaa! Laskettiin vesiliukumäkeä ja tehtiin kuperkeikkoja vedessä etu- ja takaperin. Ja juteltiin kaikista asioista ja naurettiin. En edes muista koska viimeks oon käyny uimassa, viime kesänä kun en "ehtiny" käydä kertaakaan. Varmaan kesällä 2010? :O Ja tuolla uimahallissa en oo käyny varmanakaan seittemään vuoteen, oli siis tosi mukavaa! :) 

Täällä oli aamulla -32 astetta. Now that's what i call a winter!  Pakko myöntää että tykkään kovasti. Kyllä talvella pitääkin olla pakkasta, luntakin onneks on paljon. Tarpeeks kun laittaa vaatteita päälle niin kyllä siellä tarkenee. Mää en valita!

Huomenaamulla lähden kotiin päin aamuviideltä lähtevällä junalla... Huomenna on ohjelmassa siivousta ja paikkojen järjestelyä, ruoanlaittoa ja kullan (varmasti melko levotonta) odottamista. Mies tulee kotiin oikeesti huomenna, siis huomenna!


http://weheartit.com/entry/22083953


http://weheartit.com/entry/22161641

...huomenna! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti