perjantai 22. heinäkuuta 2011

Hikistä

Kun hankin kosketusnäytöllisen puhelimen niin ajattelin että ihanaa kun voin postata missä vaan, mut eihän tää bloggerinperkule toiminu kunnolla puhelimessa... Nyt klikkasin jotain ja tadaa, makoilen siis sängyllä puhelin kourassa! :)

Olipahan melkosen rankka työpäivä tänään... Kävelin töihin pienessä kiireessä ja olin ihan hiessä kun perille pääsin, ja kun astuin sinne koppiin niin 43 asteen hiostavan tukala kuumuus iski naamaan. Huhhuh. Ja sit kun vielä keskivartalon kaikki lihakset ja reisilihakset oli tosi kipeet eilisen treenauksen jäljiltä. Au. No siihen kuumuuteen ja nihkeen hikiseen oloon kuitenkin tottuu siellä aina pian.

Mut se KIIRE. Ei tsiisus että riitti asiakkaita. Onneks siinä kioskilla oli nyt toinenkin töissä, ei muuten ois tullu hevonpersettä siitä hommasta. Asiakkaita oli jonoks asti siis aivan taukoamatta, ihan iltaan asti. Noh saipahan tehdä töitä. :D Aina näin lämpimän työpäivän jälkeen mielessä ei oo kun yks ajatus: SUIHKU!

Aamupäivällä kävin kaupassa ja kotipihassa huomasin että jaa avaimet on toisessa laukussa. Nice. Eikun soittamaan huoltoyhtiöön että saan ovenaukasijan. Onneks ovenavausmaksu siihen aikaan on vaan 10 e...eiku. Niin siis jos käteisellä maksaa. Muuten 45 e. Onkos mulla käteistä sen verran? Hell no! Onneks pankkiautomaatti on parin korttelin päässä, eikun sinne kävelemään. Tarvon sinne sit yltäpäältä hiessä raskas ostoskassi mukana ja vitutuskäyrä melko korkeella, eikä mitä niin toinen kenkä hajoo. Voi sun saatana sentään... Sitten kun pääsen takas niin huoltomies, tai sellanen nuori kolli, on jo oottelemassa ja avaa mulle sit oven. Kysyn onko sillä antaa mulle rahasta takas niin se sit hymyilee ja sanoo että antaa olla tän kerran. Päivä parani sillä eikä enää kiukuttanu. :)

Mut joo meikäläinen taitaa mennä tästä peiton alle, huomenna taas töihin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti