perjantai 18. helmikuuta 2011

Aamiainen Tiffanylla

Katsokaa noita silmäripsiä!
Katsoin joku aika sitten elokuvan Aamiainen Tiffanylla. Minulla ei ollut kovinkaan suuria ennakko-odotuksia, vaikka tiesin toki kyseessä olevan todellisen klassikkoelokuvan. Mutta elokuva oli aivan loistava! Audrey Hepburn on yksi kauniimmista naisista joita tiedän. Klassisen tyylikäs kuvailee häntä ehkä parhaiten tässä elokuvassa. Meikki, hiukset ja asu ovat aina täydellisiä ja sointuvat kauniisti yhteen.





Hepburnin esittämä nuori nainen, Holly Golightly, on hyvin pirteä ja vauhdikas. Hän osaa hyötyä miehistä (kuinka moni nainen saa ravintolassa vessaan lähtiessään 50 dollaria puuterointirahaa?) ja hän pystyy täysin luonnollisesti kulkemaan ympäri asuntoaan pelkkä pyyhe ympärillään juhlavieraiden seassa. Kaikki vieraat viihtyvät hänen luonaan, hän hurmaa jo pelkällä olemuksellan. Hänellä on pokkaa kiivetä ikkunasta naapurin miehen asuntoon aamulla ja toki hän laittaa myös ruokaa - ja vaikka se ei ihan onnistuisikaan niin ei huolta!


Katsoessani tulin oikein itsekin hyvälle tuulelle Hepburnin hymyileväisyydestä! Aion katsoa muitakin hänen elokuviaan - ihan vaikka vain sen takia että saan ihailla hänen kauneuttaan.

1 kommentti:

  1. Aivan ihastuttava elokuva tosiaankin! Itse en ole mikään hillitön Audrey-fani, vaikka ihan hyvä näyttelijä (ja kaunis) hän onkin, mutta silti rakastan monia hänen elokuviaan - ja Aamiainen Tiffanylla on ehkä niistä paras :) Loistavaa musiikkia, kauniita vaatteita ja mielenkiintoinen eikä yhtään kliseinen tarina. Ja Holly Golightly on aika surullinen hahmo kyllä.

    VastaaPoista