torstai 17. helmikuuta 2011

The Gorgeous Blogger

Kiitos Suvi  

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

Milloin aloitit blogisi?
Pitkän jahkailun jälkeen lopultakin marraskuussa 2010.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Kirjoitan eniten ihan omasta elämästäni. Teksti on yleensä aina just sitä mitä mieleen tulee. Päivän tapahtumia, ajatuksia, pohdiskelua. Joskus mukana on postauksia kirjoista, musiikista tai leffoista. Nyt juuri suurena asiana elämässäni on töiden saaminen, ylioppilaskirjoitukset, ammatinvalinta ja muuttaminen, eli niistä on tulossa varmaankin vielä enemmän tekstiä. :)

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
En esittele asujani enkä päivän ostoksiani. Muutenkaan mukana ei ole kuvia minusta (tahdon ainakin toistaiseksi pysyä edes jokseenkin anonyyminä :)). Blogi kertoo omasta elämästäni/ajatuksistani juuri sellaisena kuin se/ne on/ovat eikä keskity mihinkään tiettyyn aihepiiriin.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Innostuin viime syksynä lueskelemaan blogeja. Muutaman kuukauden ajan tyydyin pelkkään toisten tekstien lukemiseen mutta pikkuhiljaa minussa heräsi ajatus, että itsekin blogin pitäminen olisi mukavaa.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin enemmän kuvia. Ei mitään weheartista otettuja, vaan itse ottamiani kuvia. Tykkään valokuvaamisesta ja kunhan saan hankittua kameran, on myös lisää kuvia tiedossa!

Laitan palkinnon eteenpäin seuraaville henkilöille jotka eivät tätä ole vielä saaneet ja joiden blogia olen seuraillut:
Elisa: New Life

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti