maanantai 7. maaliskuuta 2011

Mistä tytöt tykkäävät

Luin Alec Grevenin kirjoittaman kirjan Mistä tytöt tykkäävät. Kirjailija on 9-vuotias pikkupoika, mutta on tarkastellut ihmeen tarkasti tyttöjen maailmaa. Takakannessa kerrotaan seuraavaa:
www.suomalainen.com
"Tytön huomion herättäminen on taitolaji - sen on huomannut 9-vuotias Alec Greven. Ainakin kannattaa kammata hiuksensa ja jättää verkkarit kaappiin. Pomminvarmaa on, että tytölle kannattaa viedä silloin tällöin kukkia. Epätoivoisesti ei pidä tytön nähden käyttäytyä milloinkaan."
Mainion parisuhdeoppaan neuvot sopivat varttuneemmallekin väelle. Teos on hyödyllinen kertauskurssi heille, jotka luulevat olevansa naisten suhteen täysoppineita."
Tätä kirjaa ei voi esitellä paremmin kuin sitaatein.

Viereisessä kuvassa lukee hauskasti "Pidä mielessä, ettei tyttöjen kanssa kannata kinastella. Tytöt voittavat yleensä aina. Jos tajuat sen jo nyt, sinulla voi olla helpompaa."

Pistin poikaystävänikin lukemaan kirjan ja huomautin mm. tuosta kohdasta - sehän on aivan totta, sillä nainen on aina oikeassa! ;)

"Jos olet itse ujo, etsi puheliasta tyttöä. Silloin sinun ei tarvitse sanoa kuin yksi lause, ja sen jälkeen tyttö hoitaa puhumisen." Tuon poikaystäväni nauroi pitävän hyvin paikkaansa - satun olemaan aika puhelias. :D

Alec Greven kirjoittaa ihanan viattomasti. "Jos haluat päästä puheille tytön kanssa, sano ensin vaikka "hei". Jos tyttö vastaa "hei", olet päässyt hyvään alkuun."

Suosittelen tätä kirjaa ehdottomasti kaikille! Niinkuin takakannessa sanotaan, se tarjoaa loistavaa viihdykettä ja varteenotettavia neuvoja myös varttuneemmalle väelle. Ihana kirja! =)

3 kommenttia:

  1. Vaikuttaa tosi söpöltä kirjalta! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi suloisen oloinen kirja, vois joskus lukea, jos on ollu tosi huono päivä. (: Tosin joudun olemaan eri mieltä tossa, että naiset voittaa aina. Itse en voita melkeen koskaan väittelyä. :D En edes silloin, kun tiedän olevani 100% oikeassa, koska toinen osapuoli ei vaan suostu hyväksymään mun kantaa ennen kun saa pitävät todisteet. Pyh.

    Jään seuraamaan muuten sun blogia, tosi kivan oloinen. (: Jos tiedät, mikä on Bloglovin, niin voisit harkita tämän blogin laittamista sinne, että pääsisin seuraamaan tätä sitä kautta? Oma blogi ku on vuodatuksessa, niin lukijaksi en pääse..

    VastaaPoista
  3. Mulla on poikaystävän kanssa ikuisuusväittely siitä, kumpi milloinkin on oikeassa, joten siksi tuo kohta oli harvinaisen kuvaava kuvaamaan meidän parisuhdetta. =)

    Mulla on ollu tarkotuksena lisätä blogi sekä blogilistalle että blogloviniin, taidanpa tehdä sen pian. :)

    VastaaPoista