torstai 31. maaliskuuta 2011

Timo Soinin mielipiteistä

Tein Timo Soini -vaalikoneen testin ja pakko sanoa että pöyristyin muutamista kyseisen miehen mielipiteistä!

Pitäisikö raiskatulla naisella olla oikeus tehdä abortti? Timo Soini vastasi Ei.
Siis ihan oikeesti, jos nainen raiskataan niin hänet pakotetaan kantamaan lasta sisällään yhdeksän kuukautta ja kasvattamaan tämä? Raiskaus on naiselle äärimmäisen rankka ja traumaattinen kokemus ja jos hän saa sen seurauksena lapsen, niin naisella on varmasti koko ajan lapsensa nähdessään mielessä kyseinen raiskaus eikä hänen anneta koskaan päästä sen yli. Ja tuskin lapsesta on kovinkaan mukava kuulla että hän ei ole toivottu vaan hänet on laitettu alulle väkipakolla äitiä satuttaen niin henkisesti kuin fyysisesti.

Pitäisikö avioero kieltää lailla? Timo Soini vastasi Kyllä.
Eli jos mies pettää vaimoaan törkeesti tämän silmien alla ja pitää päivittäin tämän nyrkeillä hiljasena niin naisen on vaan kärsittävä perheväkivallasta ja kurjuudesta elämänsä loppuun asti??

Pitäisikö ilmastonmuutokselle tehdä jotain? Timo Soini vastasi Ei.
Niin no mitäpä sitä turhaan, antaa Tuvalun ynnä muiden matalien saarten hukkua kun napajäätiköt sulaa ja malarian ynnä muiden sairauksien ja vaarallisten hyönteisten levitä näillekin leveysasteille.

Pitäisikö Suomen liittyä NATOon? Timo Soini vastasi Kyllä.
Pitäisikö Suomen irtisanoutua kansainvälisistä sopimuksista, kuten ihmisoikeuksien julistuksesta? Timo Soini vastasi Kyllä.
Miten mä nään noissa pienehkön ristiriidan? Niin ja ihmisoikeuksien julistus, haluaisiko Soini muka että Suomessa ei noudatettaisi esimerkiks seuraavia kohtia: "Ketään ei saa kiduttaa eikä kohdella tai rangaista julmasti, epäinhimillisesti tai alentavasti." tai "Jokainen on oikeutettu kaikkiin tässä julistuksessa esitettyihin oikeuksiin ja vapauksiin ilman minkäänlaista rotuun, väriin, sukupuoleen, kieleen, uskontoon, poliittiseen tai muuhun mielipiteeseen, kansalliseen tai yhteiskunnalliseen alkuperään, omaisuuteen, syntyperään tai muuhun tekijään perustuvaa erotusta."

Mun mielestä aivan käsittämätöntä. Toki myönnän, että kyseinen "vaalikone" vaikutti hieman hataralta ja nämä Soinin "vastaukset" saattavat olla kerättyjä vain joistakin sivulausahduksista. Mutta silti!!

8 kommenttia:

  1. Joo no ton vaalikoneen tuloksiin en luottaisi kyllä sitten tipan tippaa.

    "Pitäisikö raiskatulla naisella olla oikeus tehdä abortti?" -> Kyllä nainen saa Suomessa joka tapauksessa abortin tehdä, oli hänet raiskattu tai ei. Vai haetaanko tässä sitä, että muilla naisilla on oikeus tehdä abortti, mutta raiskatuilla ei saisi olla?

    "Avosuhde hyvä vaihtoehto ennen avioliittoa?" -> Ja mitäköhän tässäkin tarkoitetaan avosuhteella? Avoliittoa? Avointa suhdetta? Ja mitä helvettiä tällaisia asioita tarvitsee eduskunnassa miettiä?

    Ai niin, ja jos vaalikoneessa lukee "EU:hon" niin viimeistään siinä vaiheessa kannattaa nauraa itsensä pihalle koko sivustolta!

    VastaaPoista
  2. Luin muualta Soinin mielipiteitä, hän vastustaa aborttia yleensä, mutta myöntää raiskauksen ja insestin olevan sen suhteen vaikeita kysymyksiä.

    Ja tosiaan, en pidä tuota "vaalikonetta" luotettavana. :D

    VastaaPoista
  3. Soini on vitsi. Tai jos persut saa paljonkin porukkaa läpi, niin se alkaa olla aika vakava vitsi. Toivon todella, että persukset ei menesty lähellekään niissä määrin, kuin on pelätty. Uhoa niiltä löytyy paljon, ja rasismia ja röyhkeyttä, muttei mitään muuta.

    VastaaPoista
  4. Siis toi vaalikone on tehty ihan vitsinä ja se on itse asiassa Soinin vastaisella sivulla. Kaikki koneessa olevat asiat on Soini sanonut, mutta juurikin sivulauseissa. Muutenkin jos poistaa mistä tahansa väitteestä lauseyhteyden niin se kuulostaa kärjistetyltä ja hassulta, niinhän nuokin ovat.

    VastaaPoista
  5. Yhdyn sanomaasi, näinhän se on. Esimerkiksi aborttiahan hän kuitenkin vastustaa suorasti.

    Mutta se mies ei tule ikinä saamaan minun ääntäni.

    VastaaPoista
  6. Onneksi Persut voitti vaalit ja gallupit, saadaan edes jotain muutosta ja parannuksia köyhien elämään.
    Soinin henk.koht. mielipiteillä ei ole mitään merkitystä joten en ymmärrä mitä sitä jaksetaan jauhaa aina vaan. Varsinkin naiset jaksaa jauhaa ihan turhasta. Persujen vaaliohjelma on se mitä luetaan ja millä on jotain merkitystä.

    VastaaPoista
  7. "Onneksi Persut voitti vaalit ja gallupit, saadaan edes jotain muutosta ja parannuksia köyhien elämään."

    Vasemmistoliiton takia työttömyyskorvausta ja toimeentulotukea nostetaan ja opintotuki sidotaan indeksiin. Persuilla ei ole edes mitään vaaliohjelmassa köyhien aseman parantamisesta... Äänestivät näitä vastaan eduskunnassa vielä!

    VastaaPoista
  8. Olis ihan mielenkiintosta jos nyt tehtäs jotain galluppia sen suhteen, että kannattiko niitä persuja äänestää.

    VastaaPoista