lauantai 12. maaliskuuta 2011

Tahtoo nettikauppashoppailee!!

Kevät tulee ja innostuin kattelee jeans.fi nettikaupasta kaikkia ihania vaatteita.
  
Ylärivin reunimmaiset on kumpikin tosi kivoja toppeja, tykkään erityisesti tuosta oikeessa reunassa olevasta. Jos se oli mekko niin ois tosi kiva vaikka yo-mekoks! Kaks muuta paitaa/mekkoo ois baarimekkoja. :D Yhtään semmosta en omista - johtusko siitä että koskaan en oo baarissa käyny... Sitten tuo alarivin ihanuus. Taivaallisen ihanat kengät! Noi on siis kaikin puolin niiiin täydelliset että mun tekis mieli ostaa noi ja pistää kirjahyllyyn tai jonnekin esille oottamaan kesää! Korkoo on 11 cm eli noi jalassa oisin rapiat 180 cm... No onneks on pitkä mies. ;) Mutta joo, unelmakengät. Kunhan saan työpaikan ja on kämppä ja kaikki asiat mallillaan niin palkitsen itteni nettikauppashoppailulla. En oo "oikeissa" kaupoissakaan shoppaillu ollenkaan reiluun vuoteen, eli enköhän mä sit keväämmällä oo ansainnu uusia vaatteita. Ja tuleehan musta ylioppilas! =)

Sitten mekot jotka kelpaisivat vaikka yo-mekoksi.


Toukokuussa ois tiedossa yhdet häät, tosin sinne meneminen on vielä epävarmaa. Mietinkin että vois ylppärimekkoo käyttää sielläkin, eli mekko ei saa olla valkonen eikä musta. Onko nuo reunimmaiset liian tummia häihin ja keskimmäinen taas liian valkea? Tosin voisin sinne myös lyhentää vanhojentanssimekon joka on ruskea. :) Mutta joo, kaikki nuo mekot on musta tosi kivoja ja ihan varteenotettavia vaihtoehtoja ylppärimekoiks. Eikä hinnatkaan ihan päätähuimaavia lähestulkoon missään ton kaupan vaatteissa.

Tässä vielä linkit jokaseen vaatekappaleeseen:
Corinne - pilkullinen kukkamekko vyöllä


...Juttelin mesessä erään miespuolisen ystäväni kanssa ja kun laitoin hänelle linkin noista kengistä ja ihastelin niiden ihanuutta, reaktio oli tämä:

 

2 kommenttia:

  1. Toi kenkäkommentti on kyllä niin totta. Pari viikkoa sitten ostin aivan ihanat korolliset saapikkaat ja näyttelin niitä sitten kotona. Äiti ja pikkusisko olivat ihastuneita ja iskä vaan sanoi, että ihan kivat, mutta eikös sulla ollut ne saappaat? Ja toi niskalenkkitoppi on aivan syötävä :D

    VastaaPoista